Isporuka, montaža, instalacija štampača.

Najbolji multifunkcijski štampači i kako odabrati pravi?

kyocera stampaci

Kako odabrati najbolji Multifunkcijski štampač?

Kako napraviti pravi izbor? Opredelićete se za Kyocera i Epson multifunkcijske štampače.

Rešite problem bespotrebnih servisa, kvarova, prevelikih ulaganja na potrošne delove, tonere slabog kapaciteta, konstantne prekide u radu, spore uređaje…vreme je novac i ne bi trebali Vi i Vaši zaposleni da ga gubite na traženje servisera ili čekanja na toner.

Oslonite se na garanciju na broj odštampanih strana (100.000-3.000.000 strana pod garancijom), odnosno od 2 do 5 godina garancije! Isporuku, instalaciju i korisničku podršku dobijate od ovlašćenog prodavca i servisnih partnera Kyocera i EPSON.

Šta su multifunkcijski štampači?

Multifunkcijski štampači (MFP) – predstavljaju osnovnu odluku prilikom „nameštanja“ Vaše kancelarije, poslovnog prostora, pogona, proizvodnje i sl. MFP uređaji obavljaju mnoge zadatke za koje bi Vam trebalo više mašina.
Pravilnim izborom multifunkcijskog štampača možete uštedeti novac, vreme i resurse. Pre kupovine ovakvog štampača, bilo bi poželjno da saznate šta treba uzeti u obzir prilikom kupovine. Mi ćemo Vam rado pomoći prilikom izbora, da ne napravite grešku i „ne bacite“ novac.

Jedan Multifunkcijski štampač sadrži:

  1. Skener
  2. Fotokopir
  3. Štampač
  4. FAX (može i ne mora)

Ovakvi štampači Vam omogućavaju da digitalizujete dokumente, poboljšate sigurnost i povećavaju produktivnost. 

Na šta treba obratiti pažnju prilikom kupovine multifunkcijskog štampača?

Vaš poslovni prostor treba da postane efikasnije sa jednim uređajem koji štampa, skenira, kopira i šalje FAX. Uštedite vreme, novac i stres kada ulažete u ove višenamenske uređaje. Treba da mislite na kancelarijski prostor i produktivnost kada ulažete u uređaj koji će pokrivati većinu, ako ne i sve Vaše dnevne potrebe. 

Postoje multifunkcijski štampači sa laserskom i ink jet tehnologijom, koji su vredni pomena i koji su na samom vrhu u svakom segmentu.
Da bi se odlučili za najbolju opciju, postoje dodatna pitanja koje treba da razmotrite pre kupovine.

  1. Koliki je obim štampe na dnevnom, nedeljnom ili mesečnom nivou? Odnosno, da li Vam je potreban uređaj sa brzinom od 20, 30, 50 ili 100 strana u minuti?
  2. Da li Vam je potreban A3 ili A4 format štampanja i skeniranja?
  3. Da li Vaš multifunkcijski štampač treba da bude u boji?

Kada ste razmotrili ove osnovne korake pre kupovine, sledeći korak je kupovina ili iznajmljivanje multifunkcijskog štampača. Našu firmu čine zaposleni sa iskustvom od preko 30 godina u servisiranju i prodaji.

Najbolji multifunkcijski uređaji (Laserski)

Kyocera ECOSYS M2135DN – Monohromatski (crno beli), A4, multifunkcijski štampač koji dolazi sa startnim tonerom za 1000 strana, dok svaki sledeći odradi 3000 strana. Jednostavan za korišćenje, sa naprednim funkcijama kao što su: skeniranje u boji i slanje dokumenata na folder ili na mail, samouvlakač papira (ADF), štampa i kopira brzinom od 35 strana u minuti, sa rezolucijom do 1200 dpi.
Ipak, Kyocera ECOSYS M2135DN može da odštampa i do 20.000 strana mesečno, dok je servisni set u štampaču za 100.000 strana!

Kyocera ECOSYS M2135DN Fotokopira aparat
kyocera ecosys m2135dn multifunkcijski stampac

Kyocera ECOSYS M2040DN – Monohromatski (crno beli), A4, multifunkcijski štampač koji dolazi sa startnim tonerom za 3600 strana, dok svaki sledeći odradi 7200 strana. Jednostavan za korišćenje, sa naprednim funkcijama kao što su: Automatsko obostrano, skeniranje u jednom prolazu papira, u boji i slanje dokumenata na folder ili na mail, samouvlakač papira (DADF), štampa i kopira brzinom od 40 strana u minuti, sa rezolucijom do 1200 dpi.
Ipak, Kyocera ECOSYS M2040DN može da odštampa i do 50.000 strana mesečno, dok je servisni set u štampaču za 100.000 strana!

Kyocera ECOSYS M3645IDN – Monohromatski (crno beli), A4, multifunkcijski štampač koji dolazi sa startnim tonerom za 6000 strana, dok svaki sledeći odradi 12500 strana. Jednostavan za korišćenje, sa naprednim funkcijama kao što su: 7″ Ekran osetljiv na dodir, obostrano skeniranje u boji i slanje dokumenata na folder ili na mail, cloud…, samouvlakač papira (DADF), štampa i kopira brzinom od 45 strana u minuti, sa rezolucijom do 1200 dpi.
Ipak, Kyocera ECOSYS M3645IDN može da odštampa i do 150.000 strana mesečno, dok je servisni set u štampaču je za više nego odličnih 300.000 strana!

kyocera ecosys m3645idn multifunkcijski stampac
kyocera ecosys m4132idn fotokopir aparat a3

Kyocera ECOSYS M4125IDN – Monohromatski (crno beli), A3, multifunkcijski štampač koji dolazi sa startnim tonerom za 3000 strana, dok svaki sledeći odradi 15.000 strana. Jednostavan za korišćenje, sa naprednim funkcijama kao što su: Automatsko obostrano, skeniranje, u boji i slanje dokumenata na folder ili na Mail, samouvlakač papira (DADF), štampa i kopira brzinom od 25 strana u minuti, sa rezolucijom do 1200 dpi.
Dolazi sa jednom kasetom za papir, kapciteta 500 listova (podesiva po formatima) i sa pomoćnom „policom“ za papir (A3, A4, A5, B5..). Ovaj model je najbolji multifunkcijski štampač, a samim tim i najprodavaniji model, u klasi.

 Kyocera ECOSYS M4125IDN može da odštampa i do 50.000 strana mesečno, dok je servisni set u ovom multifunkcijskom štampaču za 300.000 strana, sa čime ne može da se pohvali ni jedan drugi brend!

NAJBOLJI MULTIFUNKCIJSKI ŠTAMPAČI Kyocera TASKalfa

Kyocera možda nije prvo ime koje Vam padne na pamet kada planirate kupovinu ozbiljnijeg štampača, ali bi trebalo da bude…

Kyocera se usredsredila da na to da hardver bude najizdržljiviji i da tekuće troškove učini najupečatljivijim u industriji, što su i uspeli! Koriste keramičke delove za toner i za svoje Drum Unit-e. Keramički delovi su izdržljiviji od ostalih materijala, tako da zahtevaju daleko manje servisnih intervencija i zamena skupih delova. Čestice keramike se doadju u prah tonera, tako da oni neprestano čiste bubanj (Drum Unit) prilikom štampanja.

Jedna od mnoštva fantastičnih mogućnosti, jeste, funkcija zaključavanja vrata tonera, tako da nije moguće zameniti toner koji prethodno nije u potpunosti ispražnjen. Vrata se automatski otključaju kada dođe vreme za zamenu. Sve ove zaštitne mere čine rad ovih štampača jeftinijim od ostalih brendova.

Tako da Kyocera TASKalfa serija multifunkcijskih štampača  predstavljaju najpouzdanije i najbolje multifunkcijski uređaje, koji dolaze sa ugrađenim servisnim setovima za 600.000 strana i garancijom od 2 do 5 godina!

Za sva pitanja, nedoumice i pojašnjenja stojimo Vam na raspolaganju.

Našim korisnicima pružamo Vam kompletnu uslugu, pored uređaja, od nas dobijate isporuku, instalaciju, setovanje parametara, puštanje u rad uređaja i obuku od Kyocera partnerskog servisa.

Top 5 najboljih multifunkcijskih štampača

kyocera-taskalfa-5004i-sa-dodatnim-kasetama