Isporuka, montaža, instalacija štampača.

Prednosti kupovine novih uređaja za poslovni prostor

Bez obzira kojim poslom se bavite, znate da su efikasnost i produktivnost zaista važni. Kada Vam je kancelarijska oprema u potpunosti ispravna i radi u punom kapacitetu, Vaša firma može da pruži vrhunsku uslugu i proizvod. 

U današnje vreme, previše firmi u Srbiji koristi zastarelu opremu, što dodatno i bespotrebno otežava Vaše poslovanje i dovodi do kašnjenja u završavanju posla. Ako mislite da Vaša kancelarija koristi zastarelu opremu, uzmite u obzir ove važne prednosti novih štampača i fotokopir aparata.

Povećana produktivnost

Današnji štampači i fotokopir aparati su mnogo brži, izdržljiviji i moćniji nego ikada. Mogu da Vam pomognu da završite projekte mnogo brže i pouzdanije nego ikada. Primer: Recimo da imate 10 starijih ili neadekvatnih štampača u kancelariji. Detaljnom analizom Vašeg obima posla, dolazimo do 1 uređaja koji može da zameni celu postojeću flotu uređaja. Dakle umesto 10 potencijalnih kvarova, kupovine 10 tonera, 10 potencijalnih servisa na uređajima, sve rešavate nabavkom samo 1 novog fotokopira ili štampača.

Poboljšana energetska efikasnost

Današnji uređaji su mnogo štedljiviji nego nekada. Iako je najnoviji i najsavremeniji fotokopir aparat daleko snažniji od starih modela, većina novih kopira i štampača ne koristi troši ni blizu električne energije poput starijih modela. Studija slučaja je dokazala da kompanije sa nešto većim brojem uređaja mogu kroz 5 godina da uštede i do 20.000€ samo na električnoj energiji, koristeći nove fotokopire i štampače. 

Jednostavni za korišćenje

Stari kopiri imaju ograničenu funkcionalnost. Za završetak posla ili projekta, potrebno je više uređaja. Danas, sve to dobijate kupovinom jednog multifunkcijskog štampača, našu ponudu možete pogledati klikom ovde. Većina novih fotokopir aparata, dizajnirani su da se sa lakoćom upravlja njima. Sa klikom ili dva, rešavate mnoštvo poslova uz pomoć intuitivnih ekrana u boji, zavidnih dimenzija, osetljivim na dodir.

Kvalitet ispisa dokumenta

Današnji fotokopir aparati štampaju jasnije i čistije nego ikada. Možete da zaboraviti na linije preko dokumenata, nejasne slike i tekst. Rezolucija štampe i kopiranja danas ide do 4800x1200dpi, tako da ćete lako zadiviti klijente čistim i jasno odštampanim dokumentima. 

Za sve potrebe Vaše kancelarije slobodno nam se obratite i rešićemo sve Vaše probleme i naćićemo najbolji uređaj za Vaš poslovni prostor. Uz ugovor o poslovno, tehničkoj saradnji ostvarićete dodatne popuste i benefite za nabavku A3 fotokopir aparata.