Isporuka, montaža, instalacija štampača.

Epson WorkForce štampači

ZA ŠTAMPU BEZ BRIGA!

Do 5 godina PREMIUM garancije! Do 3.000.000 strana garancija!

Epson WorkForce Pro linija štampača predstavlja seriju visokoefikasnih i pouzdanih uređaja koji su namenjeni poslovnim korisnicima. Ovi štampači su poznati po kombinaciji izuzetne produktivnosti, niske potrošnje energije i visokog kvaliteta štampe. Evo nekoliko ključnih karakteristika i prednosti Epson WorkForce Pro štampača:

  1. Brzina i Produktivnost: WorkForce Pro štampači nude visoke brzine štampe, što je izuzetno važno u poslovnom okruženju gde je potrebno brzo štampanje većih količina dokumenata. Mogućnost štampanja velikog broja stranica u minuti pomaže u povećanju efikasnosti poslovanja.

  2. Ekonomičnost: Jedna od glavnih prednosti Epson WorkForce Pro linije je smanjenje troškova štampe. Ovi štampači koriste tehnologiju PrecisionCore printheads koja omogućava efikasan iskorist korisnih materijala poput kertridža ili boje, što smanjuje ukupne troškove štampe u poređenju sa drugim modelima.

  3. Održivost i ekološki aspekti: Epson se fokusira na održivost svojih proizvoda, pa su WorkForce Pro štampači dizajnirani sa niskom potrošnjom energije. Ova linija štampača takođe smanjuje otpad i troškove zamene potrošnog materijala zahvaljujući trajnijim kertridžima.

  4. Funkcionalnost: WorkForce Pro štampači dolaze sa različitim funkcijama kao što su automatsko dvostrano štampanje (duplex), mogućnost štampanja sa pametnih uređaja putem bežične veze, kao i mogućnost skeniranja, kopiranja ili slanja faksa u zavisnosti od modela.

  5. Pouzdanost: Epson je poznat po visokom nivou pouzdanosti svojih proizvoda. WorkForce Pro štampači su dizajnirani da budu izdržljivi i da obezbede dugotrajno radno vreme sa minimalnim zastojima.

  6. Raznolikost modela: Epson nudi različite modele unutar linije WorkForce Pro, omogućavajući korisnicima da odaberu štampač koji najbolje odgovara njihovim potrebama u pogledu brzine, funkcija i kapaciteta.

Uz ove prednosti, važno je uzeti u obzir konkretne zahteve vašeg poslovanja prilikom odabira Epson WorkForce Pro štampača. Ovi uređaji su odličan izbor za poslovne korisnike koji traže visoku produktivnost, ekonomičnost i kvalitet štampe. Pre konačne kupovine, preporučuje se da pročitate detaljne tehničke specifikacije kako biste pronašli model koji najbolje odgovara vašim potrebama ili nas kontaktirajte.

Obavezno polje
Obavezno polje
Obavezno polje

epson-workforce-pro-wf-c878rd3twfc-u-boji

Ovaj uređaj zahteva minimalni broj intervencija korisnika. Štampa do 20.000 crno–belih stranica i 20.000 stranica u boji bez zamene mastila. Intervencija korisnika je mala, čime se povećava produktivnost.

PREMIUM GARANCIJA

Opustite se i štampajte 600.000 strana, uz premium garanciju od 5 godina!

epson workforce pro wf-c878r

ZA ŠTAMPU BEZ BRIGA

Za razliku od laserskih uređaja, EPSON WorkForce štampači ne koriste servisne setove i potrošni delovi su smanjeni za preko 90%. Izbegnite potencijalne kvarove, prekide u radu i stvaranje ozona prilikom zagrevanja uređaja. Štampajte bez briga sa potpuno ekološkim uređajima koji rade sa NO HEAT Tehnologijom, bez zagrevanja.

Tehnologija Precision Core bez toplote

Epson WorkForce uređaji ne zahtevaju toplotu da bi se zagrejao nakon uključivanja ili buđenja, što znatno smanjuje potrošnju energije, a samim tim i štedi novac. Zahvaljujući hladnoj tehnologiji, vreme prve stranice je znatno smanjeno, na svega 5,5 sekundi, u odnosu na laserske štampače koji imaju grejnu jedinicu (Fuser Unit).

Precisioncore printhead

Najbolje iskustvo štampanja u boji!