Isporuka, montaža, instalacija štampača.

Servis štampača

Servis štampača

Sedište našeg servisa je u Novom Sadu, a servisni tim pokriva teritorije Vojvodine i opštine Beograd. Servisiramo laserske štampače i fotokopir aparate – KyoceraCanonHPKonica Minolta i ink jet štampače EPSON

Naš tim servisera poseduje više sertifikata od strane proizvođača opreme i iskustvo od najmanje 20 godina u servisiranju štampača i kopira. Da Vaš posao ne bi čekao, sa 4 servisna vozila vreme čekanja servisera je svedeno na minimum. 

Tok održavanja štampača

dijagnostika
Dijagnostika
demontaza i montaza
Demontaža i montaža
čišćenje
Ispitivanje i čišćenje štampača
zupcanici
Zamena dotrajalih delova
garancija
Servisni izveštaj i garancija
dostava

Preuzimanje štampača na servis

Servisiranje fotokopir aparata i štampača na licu mesta, u situacijama kada to nije moguće, uređaj preuzimamo na servis i otklanjamo kvar (za korisnike sa ugovornom obavezom obezbeđujemo zamenski uređaj). 
Redovnim servisiranjem štampača se produžuje radni vek vašeg uređaja i menjaju se dotrajali delovi kako bi izbegli prekide u radu. Redovno servisiranje je predviđeno da se radi u intervalu od 15-50.000 odštampanih strana, u zavisnosti od modela štampača.

Redovan servis štampača

Redovno održavanje štampača igra ključnu ulogu u očuvanju njegove performanse, produžavanju radnog veka i smanjenju rizika od kvarova. Evo nekoliko razloga zašto je bitno redovno održavanje štampača:

  1. Produženje radnog veka: Redovno čišćenje štampača, zamena potrošnih delova kao što su toneri, kertridži, valjci za papir i druge komponente pomažu u produžavanju radnog veka štampača. Održavanje smanjuje habanje delova, čime se produžava njihova funkcionalnost i sprečavaju mogući kvarovi.

  2. Prevencija kvarova: Redovno održavanje može sprečiti potencijalne probleme sa štampačem. Čišćenje delova od prašine, provera i podešavanje mehaničkih komponenti, kao i ažuriranje softvera može sprečiti zastoje ili neispravnosti u radu.

  3. Očuvanje kvaliteta štampe: Čišćenje glava štampača i drugih komponenti poboljšava kvalitet štampe. Kamenac, prašina ili ostaci mastila mogu uticati na jasnoću i preciznost štampe, a redovno održavanje pomaže u očuvanju visokog kvaliteta štampe.

  4. Smanjenje troškova: Redovno održavanje može smanjiti troškove popravki. Preventivno održavanje često je jeftinije od rešavanja problema kada se oni već pojave, jer sprečava ozbiljnije kvarove koji zahtevaju skuplje popravke ili zamenu delova.

  5. Poboljšanje pouzdanosti: Održavanje štampača može povećati pouzdanost uređaja. Kada je štampač redovno servisiran, manja je verovatnoća da će doći do neočekivanog prekida rada, posebno u ključnim trenucima kada je štampač potreban.

  6. Održavanje garancije: Mnogi proizvođači zahtevaju redovno održavanje kako bi garancija ostala važeća. Redovno servisiranje štampača prema preporukama proizvođača može biti ključno ako se pojave problemi koji zahtevaju pokrivanje garancijom.

Stoga, redovno održavanje štampača nije samo preventivna mera, već i investicija u dugotrajnost i pouzdanost uređaja, što može rezultirati uštedom vremena, novca i smanjenjem frustracija zbog neočekivanih problema sa štampačem.

Kontaktirajte nas

Obavezno polje
Obavezno polje
Obavezno polje
Obavezno polje

Prodaja štampača

Prodaja štampača i fotokopir aparata renomiranih brendova Kyocera i Epson. 

Predstavite nam Vaše potrebe i zajedno ćemo odabrati najbolji štampač koji će zadovoljite sve vaše potrebe i najmanje opteretiti Vaš budžet.

kyocera ecosys p3145dn
ProdavnicaNajbolji štampači na tržištuPogledaj ponudu
KONTAKT

Servis štampača Novi Sad, Beograd, Vojvodina