Isporuka, montaža, instalacija štampača.

Najbolji štampači za kancelariju

Bez obzira da li Vam je potreban štampač ili multifunkcijski uređaj, za manji, srednji ili veći obim štampe, na poslu ili za kućnu upotrebu, važno je da se odlučite za štampač koji je pouzdan, brz i naravno što isplativiji. Odabir štampača i multifunkcijskih štampača sa skenerom i kopirom, može biti vrlo komplikovano, zbog širokog spektra mogućnosti. Verovatno ćete se pitati, na koju specifikaciju treba obratiti pažnju i u kakav štampač uložiti?

Mi ćemo se potruditi da Vam što bolje približimo najbolje uređaje i da Vam predočimo njihove specifikacije i prednosti. Možete primetiti da favorizujemo brendove Kyocera i Epson. Svakako da je kvalitet otiska i više nego odličan, ali je velika razlika u kvalitetu servisnih setova i izdržljivosti ovih uređaja u odnosu na druge brendove! 

Za sva pitanja i informacije možete nas kontaktirati putem Maila ili pozivom. Posetite našu kontakt stranicu klikom OVDE.

Multifunkcijski štampači (monohromatski) crno-beli

Multifunkcijski štampači u boji

Štampači (monohromatski) crno-beli

Štampači u boji

Najbolji Laserski štampač (Monohromatski)

Zašto smo odabrali Kyocera ECOSYS P2235DN?

Ovaj model Kyocera štampača se pokazao kao najisplativiji i najbolji štampač u klasi kućnih štampača, pa sve do biznis korisnika sa nešto većim zahtevima i obimom štampe što dokazuje i maksimalni mesečni obim za 20.000 strana. Pored fantastične brzine od 35 strana u minuti i funkcije automatske obostrane štampe, ovaj štampač ima ugrađen servisni set za 100.000 strana! 

Ovaj laserski štampač ima odličnu rezoluciju od  1200dpi i štampa brzinom od 35 strana u minuti (crno-belo). Podržava sve aktuelne Winodws (čak i XP)  i Mac Apple operativne sisteme.Toner za ovaj štampač postoji u originalnoj i u zamenskoj “FOR USE” varijanti. Ukoliko se odlučite za For Use toner, naravno da nije svejedno koji toner ćete ubaciti u ovaj štampač (kao i u bilo koji drugi). Kyocera ECOSYS P2235DN dolazi sa inicijalnim tonerom za 1000 strana, dok svaki sledeći uradi 3000 strana. 

Kyocera ECOSYS P2235DN se povezuje USB kabelom direktno za kompjuter ili UTP mrežnim kabelom za ruter, kako bi mogli da štampate sa svih uređaja u okviru mreže. Svakako, kupovinom u mateh.rs dobijate USB kabel na poklon, kao i korisničku podršku (pomoć oko instalacije i puštanja u rad uređaja).

Zašto Epson EcoTank?

Ako planirate štampu u boji sa Epsonovim EcoTank modelima ne možete da pogrešite. Naravno i dalje pričamo o štampanju od kuće ili u firmi za fakture, memorandume i logo u boji. Ukoliko ipak želite automatsku obostranu štampu, skeniranje i kopiranje na višem nivou, onda treba dobro da razmislite da li ćete razmišljati o “osnovnoj” seriji Epson štampača EcoTank. 

Da ne skrećemo puno sa teme ovi Wi-Fi štampači dolaze sa zalihom mastila za ~3 godine štampanja. Šta to znači? Epson EcoTank štampači L3151 dolaze sa mastilima visokog kapaciteta, sa crnim mastilom možete da odštampate do 8100 crno-belih strana i 6500 strana u boji. Poboljšan, novi dizajn je kompaktan, omogućava laku dopunu mastila i jasan uvid u preostali kapacitet mastila. 

Uz pomoć Wi-Fi veze i Wi-Fi Direct možete da štampate sa bilo kog pametnog uređaja uz pomoć Epson aplikacije “iPrint”.

Ukoliko razmišljate u InkJet štampačima, na pravom ste mestu. Preporuka servisera je da se nabavlja isključivo Epson u InkJet tehnologiji. Zahvaljujući glavi za štampanje Micro Piezo, Epson EcoTank predstavlja najpouzdaniji InkJet štampač u klasi. Uz štampač dobijate standardnu jednogodišnju garanciju, ali postoje i promotivne garancije koje nude više pogodnosti (dodatne 2 godine garancije) uz registraciju na Epson sajt.

mateh.rs sarađuje sa Autorizovanim, partnerskim Epson servisom, tako da imate punu podršku u svakom segmentu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *