Isporuka, montaža, instalacija štampača.

O nama

Kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u svetu štampača i fotokopir aparata. Snadbevamo tonerima i ketridžima preduzeća, kancelarije i fizička lica. Možemo da se pohvalimo da smo prva online prodavnica štampača i fotokopir aparata, koja se bavi isključivo onim za šta smo stručni. Možete u svakom trenutku da se posavetujete sa nama pre kupovine, a da odgovor od kvalifikovanih lica dobijete u najkraćem vremenu. Takođe, podršku nam pruža jedan od najstarijih servisa u regionu, sa iskustvom dugim preko 30 godina.
Uvek smo spremni da Vam damo precizan i tačan odgovor na svako Vaše pitanje u vezi kupovine uređaja. Ukoliko ne možete da se odlučite za model štampača ili fotokopir aparata, pošaljite nam Mail i prepustite nama, da shodno Vašim realnim potrebama pronađemo najadekvatniji uređaj za Vas.
kancelarijski stampac
rešenje u štampi

Idealno poslovanje i poslovni prostor

Naša misija je da obezbedimo što bolja rešenja za Vašu kancelariju i poslovni prostor. Nudimo Vam više rešenja u svetu štampe. Prepustite nam da povećamo produktivnost zaposlenih i da učinimo Vaše poslovanje lakšim kako bi mogli da napore usmerite na obavljanje svog posla, umesto na traženje adekvatnog štampača, fotokopir aparata, odgovarajućih tonera za Vaš uređaj i servisa za štampač. Kontaktirajte nas za više informacija.

Servisna podrška i izlazak na teren

Naš servisni tim čine sertifikovani serviseri sa dugogodišnjim iskustvom u servisiranju štampača i fotokopir aparata. Sa 4 servisna vozila, maksimalno smo skratili vreme čekanja servisera i rešavanje problema. Sedište servisa je u Novom Sadu i pokrivamo teritoriju celog grada i šire okoline (80km). Za sve potrebne intervencije, koje prevazilaze našu teritoriju izlaska na teren, tu su naši servisni partneri.

dostava
Nedavno pregledani proizvodi